Nyhett e

Aaron Kaufman till Elmia!

Publicerad 2019-03-25

När många amerikanska tv-celebriteter med egna bilbyggarprogram mest står för munlädret medan andra bygger har Aaron Kaufman från Shifting Gears genuint skit under sina naglar. På Elmia kan du träffa honom och få en autograf!

Det är kutym att åtminstone någon amerikansk bilbyggarkändis gästar Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia. Det är sedan gammalt. Som Richard Rawlings som hälsade på 2016, känd från firman Gas Monkey Garage i Dallas och tv-serien Fast N’ Loud, ett riktigt succéprogram som hunnit med 14 säsonger.

Från samma tv-serie känner vi igen den något mer skäggige och något mindre högljudda och utagerande Aaron Kaufman. Medan Rawlings stod för gapigheten och massor av dödskalleringar i silver var Kaufman den mer lågmälde mekanikern som fick saker gjorda.

Nej det måste inte ha fyra hjul för att vara kul. Aaron gillar hojar också!

2016 lämnade han serien och sedan 2018 är han även värd för sin egen tv-show på Discovery – Shifting Gears. Bilarna som byggs här utgör en brokig skara. Från nostalgibygge av en urtidsdragster på Ford modell A via offroadracertifiering av en International Scout, till en semi-truck för racing. Och han bygger dem för att tävla med.

Aaron Kaufman sitter alltså nu och tummar på sin flygbiljett till Sverige. I påsk kommer han att traska runt på Bilsport Performance & Custom Motor Show och kolla på bilar och skriva autografer. Som en vanlig man, alltså. Fast skäggigare.

Klart du vill träffa Aaron – köp din biljett bums på www.custommotorshow.se/forkop/


Gunnar Ljungstedt

bilsport@bilsport.se