Motorsport e

Alexander Graff tillbaka i V8 Thunder Cars

Publicerad 2014-04-24

Uppsala-föraren Alexander Graff startar årets säsong med den officiella testdagen för V8 Thunder Cars på Mantorp Park nu på måndag.
– Skönt att vara igång. Memphis Racing är ett team jag känner mig riktigt väl hemma i och de ger mig rätt förutsättningar för en bra säsong.

Graff blir teamkompis med Alx Danielsson, också Uppsala och bägge har siktet inställt på att ta hem guldet.
– Både Alx och jag har bra facit i klassen. Alx trea förra året, jag har en tvåa, en trea och en fyra i klassen. Logiskt betyder det att det borde vara min tur i år, skrattar han.
Men, Graff höjer ytterligare ett varningens finger:
– Memphis Racing kommer med sju förare totalt och de flesta av dem har varit på pallen tidigare år! Den som lyckas bäst inom teamet, blir sannolikt Svensk Mästare.

Alexander Graff har lämnat STCC och PT Racing bakom sig. Debaclet med Picko Troberg är lagt till handlingarna och alla frågetecken är utredda.
– Picko och jag gjorde upp i godo och nu kan vi bägge lägga det bakom oss och blicka framåt. Jag önskar honom lycka till och detsamma gjorde han.

Nu siktar Graff på en framgångsrik och rolig säsong.
– Absolut! Det är tredje gången jag kör för Memphis Racing och Richard Berggren. Rickard, tillsammans med Kent Laurin, är teamchefer som hela tiden sprider glädje och energi.
Tillsammans har vi varit framgångsrika i alla heat och nu ser jag fram emot att fortsätta den trenden.


Mikael Johansson

bilsport@bilsport.se