Nyhett e

Anmäl dig till 50.000-kronorsracet!

Publicerad 2019-03-20

Bygg hur du vill och vad du vill. Avverka strippen (402 meter) snabbast av alla och slå ett slag mot barncancer samtidigt.

Låter det bra?

Det är det. Reglerna är enkla och alltihop är för en väldigt god sak. Så samla ihop dina garagepolare och anmäl er redan idag – för det är hög tid för det.

I samband med En Dag På Strippen på Emmaboda Flygbana, 18 maj, arrangerar Bilsport i samarbete med Simons 50.000-kronorsracet.

Så här funkar det:

  • Anmäl dig och din bil via länken. Anmäl dig här.
  • Kör så kvickt som möjligt på strippen. 402 meter gäller.
  • Enda haken är att du, om du vinner, måste vara beredd att sälja din bil för 50.000 kronor.
  • Vi köper helt enkelt vinnarekipaget för 50.000 kronor. Därefter auktioneras den ut och pengarna den inbringar går oavkortat till Barncancerfonden.

Det är en tuff utmaning för de klurigaste motorskallarna. Hur grym racer kan ni åstadkomma och fortfarande vara beredda att sälja den för 50.000 kronor? Här gäller det att pressa max effekt ur varenda krona.

Förra gången vi körde 50.000-kronorsracet vann ett team med en bil för 25.000 kronor, så är man smart och skicklig behöver det inte vara dyrt att ställa upp.

Hjälp oss att hjälpa till att besegra barncancer. Dela tävlingen, sprid ordet, övertyga din galna granne att ställa upp eller ännu hellre: Samla gänget och ställ upp själva.

Läs mer om En dag på Strippen genom att klicka dig vidare här nedanför.

EDPS Emmaboda

EDPS Emmaboda


Daniel Daleke

bilsport@bilsport.se