Event e

”Det blir en ära att ställa ut på Oslo Motor Show”

Publicerad 2019-10-15

Den 25-27 oktober arrangeras Oslo Motor Show för tionde gången. Hittills har nio bilar utsetts till Skandinavias Flotteste Bil, och i år kommer alla nio vinnare till en speciell jubileumsmonter.

En av dem är bekant för Bilsports läsare: Johan Eriksson. Vi når honom på telefon samtidigt som beställningslistan på ännu en Volvo lämnar kontoret.

(Foto: Gunnar Ljungstedt)

Vilken bil kommer du med, Johan?

– Det blir ”den röda” som jag tar med mig (Dodge Charger RTR, reds. anm.) och som jag vann med 2018. Men när jag först fick frågan om att ställa ut den igen tackade jag faktiskt nej.

Varför tackade du nej?

– Ja, jag tycker att bilen har visats upp så mycket nu, tänkte att den skulle få stå till sig ett tag. Men när jag förstod att alla de andra vinnarna i Skandinavias Flotteste Bil skulle stå där i en jubileumsmonter ändrade jag mig direkt. Det är en ära att få komma dit och ställa min bil tillsammans med så fina bilar. Det blir en riktig top of the line-monter.

Hur skulle du beskriva Oslo Motor Show för någon som aldrig har varit där?

– Det jag tycker är att det är en mysig och lagom mässa. Utställningen är stor men det är enklare att gå runt i hallarna än på många andra. Generellt är det väldigt hög klass på både bilar och mc där, och så ligger den rätt i tiden nu när det blir lite dött med bilutställningar. Jag rekommenderar Oslo Motor Show varmt för alla!

 

Mer information om Oslo Motor Show: www.oslomotorshow.no


Emanuel Gylling

bilsport@bilsport.se