Bilbyggen e

Garageliv: Fastnade för Supra-projektet

Publicerad 2019-01-16

Jocke Wikström från Luleå köpte en Toyota Supra MKIV -95 med singelturbo av en kompis till ett bra pris. Detta eftersom den var isärskruvad och hade rasad låda vilket inte avskräckte från köp.
– Jag hade tänkt laga den och sälja för att tjäna lite pengar, men nu gillar jag den så mycket så det kommer inte bli fallet, förklarar han.
Han renoverade lådan på egen hand, bytte koppling och fick dit en remskiva från Titan Motorsport som håller bättre för högre effekt. Sen gick bilen perfekt! Men lacken var i sämsta laget så den slipade han ner. Samtidigt letades diverse TRD-prylar upp (huv, skärmar och vinge) som fick samma lack i pappas lackbox. Far och son hjälptes åt.
– Passade på att sätta i mätare på a-stolpen och ett par nya Autogage-mätare och en bredbands-lambda från Aem. Det finns mycket mer som ska hinnas med i vinter!

Läs alla Garageliv-artiklar i Bilsport 1/2019 som finns i butik nu!

Bilsport täcker in hela bilbyggarkulturen, skriv och berätta för oss vad just du snickrar på! Skriv till oss på Facebook eller maila bo.lundvang@bilsport.se direkt.
> Här kan du läsa mer om vad Garageliv är

Köp tidningen här!

> Prenumerera här
> Är du helårsprenumerant och medlem i Team Bilsport? Läs tidningen på nätet här (aktivera tjänsten här eller läs mer här) – eller i din app på Android och iPhone!


Bo Lundvang

bilsport@bilsport.se