Bilbyggen e

Garageliv: Hemknåpat attackfordon

Publicerad 2017-06-20

Han är lite som Kajsa Warg, Mikael Wrzos från Borås. Man tager vad man haver! Hans stöddiga E28 -87 var betalning för ett sommarjobb han gjorde på sin gamla praktikplats från gymnasiet, men modifieringarna har han gjort själv. Det är ett hemsnickrat kjolpaket i aluminium och vingen bak har han bakat ihop i glasfiber. Med fokus på att hålla budgeten i schack är det också egensvarvade bussningar i nylon, och kylaren hittade han på en Opel Astra. Motorn är en M50B28 Vanos med ”kinaturbo” som lämnar fullt tillräckliga 445 hjulhästar och 645 Nm på hjulen. Bromsar från E46 330i fram och en Grupp H-bur sörjer för säkerheten, inuti sitter det två stolar med rejäla bälten och nästan inget annat. En händig karl med en bil som skänker många smil per mil!

Vill du också få ditt bygge omskrivet i Bilsport? Skicka ett meddelande till oss på Facebook eller direkt till bo.lundvang@bilsport.se och berätta mer!

Köp senaste numret av tidningen här!

> Prenumerera här
> Är du helårsprenumerant och medlem i Team Bilsport? Läs tidningen på nätet här (aktivera tjänsten här eller läs mer här) – eller i din app på Android och iPhone!


Bo Lundvang

bilsport@bilsport.se