Nyhett e

Gatbilar Katrineholm Megafon och spännande bilar

Bilsports reportageteam befinner sig just nu i Katrineholm.
Mer bestämt på Djulö Camping, men hur fint det än är kommer vi givetvis inte att stanna på campingen.
Katrineholm har visat sig bjuda på en hel del intressanta bilar. Vi hoppas på att få se flera av dem under dagen, inte minst ikväll klockan 18:00!
Förhoppningsvis får vi även tag i en megafon innan dess!

Publicerad 2012-05-22

Mattias Larsson har konstaterat att grillen fungerar och Fredrik Lund har fått allvarliga barndomsminnen från när hans föräldrar drog med honom land och rike runt på olika husvagnssemestrar.

Men nu börjar husvagnsupplevelsen sjunka in och vi står redo att möta en ny dag av utmaningar och inte minst upplevelser.

Igår hann vi bland annat nörda ned oss i 80-talsbilar i originalskick, tillsammans med Anders Ranbo vid OCL Brorssons i Norrköping. Efter ett raskt stopp där fortsatte vi mot Katrineholm där vi bland annat diskuterade topplock samt förutsättningar för olika trimgrader och deras verkan med Tomas Winhammar på TM Racing.

Vi passar även på att säga tack till Saab-profilen Tobias Sahlin, som har flera spännande projekt på gång.

Idag hoppas vi på att få träffa mer bilfolk i Katrineholm och inte minst se fler spännande bilbyggen.
Dessutom är Bilsports mobila redaktion i behov av hjälp inför dagens gruppbild Västra Fredsgatan i Katrineholm klockan 18:00.

Platsen är ordnad, skylift är ordnad, men vad som saknas är en megafon!
Bor du i Katrineholm och har en megafon att låna ut i ett par timmar från klockan 18:00 så hör av dig på tipstelefon 0703-11 28 11.
Fribiljetter till Bilsport Action Meet ligger i potten!

Givetvis kan du även ringa vår redaktionstelefon om du har tips på spännande bilar, främst i Katrineholm, Söderhamn eller Sundsvall, som är de tre städer som Bilsports mobila redaktion garanterat kommer att besöka i veckan.


Fredrik Lund

bilsport@bilsport.se