Nyhett e

Har du Sveriges sämsta bilstereo? Tävla och vinn!

Publicerad 2013-11-09

Nu är det dags att kora vem som har landets i särklass sämsta bilstereo. Har du en AM-låst Telefunken som har tuggat i sig halva kassettbandet och vägrar spotta ut det? En krockskadad Blaupunkt som bara får in Lugna Favoriter på maxvolym?

Ge oss din story och en bild på din anskrämliga anläggning så är du med och tävlar om förstapriset – en toppfräsch stereo och fyra högtalare från BRL! Andrapristagaren får en Kenwood-stereo, tredjepristagaren två GAS Silver-högtalare. Maila ett foto du har tagit själv tillsammans med en kort berättelse till tavling@bilsport.se senast den 11 december. Ditt insända material kan komma att publiceras i tidningen Bilsport och på bilsport.se. Bifoga ditt namn, kompletta hemadress, mailadress och telefonnummer.

Bidrag till tävlingen mottages till och med den 11/12 2013, efter det väljer en jury bestående av medarbetare på bilsport.se och BRL ut 10 finalister. Därefter får allmänheten rösta fram de slutliga vinnarna i en omröstning på bilsport.se som varar till och med den 23/12. Vinnaren presenteras på bilsport.se på julafton samt via epost! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Första pris

Komplett bilstereopaket – Kenwood BT53 och två högtalarpaket från GAS senaste Silver-serie. Värde: 3.795:-

Andra pris

Kenwood KDC-BT43, 4x50W bilstereo med Bluetooth och iPhone/Android-styrning på fronten. Värde: 1.399:-

Tredje pris

Två 6,5-tums koaxialhögtalare från GAS senaste Silver-serie. Värde: 898:-

Lycka till!


Bo Lundvang

bilsport@bilsport.se