Bilsport play e

Härma motorljud och vinn resa till DTM

Publicerad 2015-05-29

Kom igen! Visst har du gjort det – använt rösten för att härma ett fränt motorljud. Inte offentligt kanske, men definitivt någon gång när du trott att ingen hört eller sett?

I vanliga fall brukar det resultera i saliv på spegeln eller vindrutans insida, men nu finns en anledning att ta i för kung och fosterland – och göra det för hela världen att höra och se.
Castrol har startat en tävling där de söker det perfekta motorljudet, frammanat av en människoröst!
Och vinsten är ett exklusivt VIP-paket som inkluderar en resa till DTM-finalen på Hockenheimring 17-18 oktober. Förutom att se loppet från banans bästa platser även får promenera genom pit lane och ta del av helgens premium event.

Tävlingen heter Castrol Roar. För att delta i tävlingen ska man spela in en film där man efterliknar ett motorljud och dela den under hashtaggen #castrolroar på Instagram.
Fram till lördagen 30 maj kommer Castrol även att finnas på plats i Stockholm med en kampanjbil, en Jaguar XF, där man kan delta genom att spela in sitt motorljud på plats. På www.castrolroar.se kan man se var bilen befinner sig, söka upp den och i den sedan bidra med sitt bästa motorljud. De som når högst på decibelmätaren kommer även få roliga give-aways från Castrol på plats.


Johan Ringshagen

bilsport@bilsport.se