Nyhett e

Johan Eriksson stal SEMA Show Uppdaterad med bildgalleri

I tisdags började ryktet spridas. Idag, inför natten till sista dagen på SEMA Show i Las Vegas, har ryktet spridit sig och bekräftats.
Johan Erikssons Charger -68 i Meguiars utomhusutställning är mässans ballaste bil. I morgon står Sveriges Snyggaste bil 2009 på scenen – hela dagen!

Publicerad 2011-11-07

Ingen annan bil har fått lika mycket scentid. Ingen annan har fått så mycket uppmärksamhet. Alla har hört talas om den. Alla är lika tagna av den.

2009 vann Johan Eriksson vann Sveriges Snyggaste bil med sin hysteriskt detaljarbetade Dodge Charger -68. På Bilsport Performance & Custom Motor Show i påskas vann han en plats på SEMA Show hos Meguiars, som representant för den svenska fordonshobbyn.
Idag är han inofficiell favorit på SEMA Show.
Faktiskt.

Igår intervjuades han på scenen av Barry Meguiar i tv-showen Car Crazy. Före Johan intervjuades Carroll Shelby som intresserat tog en närmare titt på alla maskinbearbetade aluminiumdelar i motorrummet, den nyslipade svarta lacken och gav sitt gillande.

Men den levanden legenden var inte ensam att gilla bilen. Johan har överösts av uppskattande ord för sitt arbete med bilen. Kända bilbyggare, erkänt duktiga sådana, har kommit ut enbart för att titta på den speciella Chargern, utställningsarrangörer har jagat honom och några har visat sig intresserade av att öppna plånboken och redo att gräva djupt i den. Intresset har varit enormt.

På mässan finns inga priser att vinna för Johan. Han är inte anmäld till några sådana.
Men i morgon, fredag, mässans sista dag, är alla intervjuer och visningar på rampen avklarade. Då kommer Johans Charger att stå på rampen, hela dagen, utvald som favoriten av alla amerikanska, och de nio utländska bilbyggen som ingått i Meguiars egen show i showen.
Läs mer om SEMA Show i Bilsport nr 25.


Johan Eriksson

bilsport@bilsport.se