Motorsport e

Klart med nytt avtal för SM i Time Attack

Publicerad 2016-10-07

Som första mästerskapspromotor har redan Nordic Time Attack tecknat ett nytt avtal med Svenska Bilsportförbundet om att arrangera SM och RM i Time Attack under nästa år.

Serierna för SM och RM i Time Attack har under året vuxit sig starkare med sina fina arrangemang. Allt under ledning av promotorn Nordic Time Attack där Hellen Nordbäck är den som håller i ratten. Serien startade med 23 förare och avslutade med 32. Men under hela säsongen fanns totalt 48 förare anmälda och totalt har 42 förare kommit till start på någon eller flera av tävlingarna under året.
– Jag visste att det skulle vara mycket arbete med att få igång serien igen till den nivån och standard vi vill ha och kunna leverera till förarna, därför gör det mig väldigt glad att se tillväxten och få den positiva feedbacken som vi har fått. Inför 2017 ser det nu riktigt lovande ut och vi har verkligen åter visat att Nordic Time Attack är med på banan igen med den mästerskapsserie vi arrangerar nu, säger Hellen Nordbäck.

Svensk Bilsport har med sina sexton sportgrenar flera promotorer som har till uppdrag att leverera SM-tävlingar. Nordic Time Attack är först ut att skriva avtal för säsongen 2017.
– Vi från förbundet tycker att det är riktigt roligt att det gått så bra för Hellen och hela Nordic Time Attack under hennes första år som ansvarig promotor. Vi har både hört och sett vilken uppskattning förarna visat arrangemanget, så för oss på förbundet känns det bra att redan nu kunna teckna avtal för kommande års SM-säsong. Sen är det extra trevligt att se att det är gott om anmälningar till nästa års serie, säger Thomas Jansson, förbundsdirektör på Svensk Bilsport.

Redan nu är det över 40 anmälda till kommande års säsong av Time Attack. Något som naturligtvis är glädjande för promotorn Nordic Time Attack med Hellen Nordbäck i spetsen.
– Att redan nu ha så många anmälningar inne är så klart roligt och ett bevis på att vi är på rätt väg med arrangemanget, men det ger även en viss arbetsro som gör att vi kan fortsätta arbetet med att utveckla serien till den målbild vi har för hur SM-serien i Time Attack ska vara, avslutar Hellen Nordbäck.

Källa: Svensk Bilsport


Bilsport.se

bilsport@bilsport.se