Bilbyggen e

Mr Fun är tillbaka – som Mr Bad!

Publicerad 2016-03-11

David Persson, för den trognare läsarskaran av Bilsport och besökare på Bilsport Performance & Custom Motor Show mer känd som Mr Fun. Killen som lyckades med det smått omöjliga – att vinna People´s Choice tre år i rad; 2004, 2005 och 2006. Med en rosa Audi TT, en lila Mini Cooper S och en kopparfärgad Nissan 350Z.

I år kommer han tillbaka till mässgolvet med en ombyggd Porsche Cayman S, och han har andra mål än han hade då. David har elakartade hjärntumörer sedan fyra år och sjukdom och mediciner tär hårt på honom. Nuförtiden kan han bygga bil i två timmar innan orken tryter. Drömmen är att kunna köra Gumball-rallyt nästa år med Porschen som du ser på bilden, modifierad på ett helt annat sätt än hans tidigare bilar. Själv är han också modifierad, med tatueringar högt och lågt – och mitt i siktet så att säga.
– Jag har alltid varit sådan. När kompisarna började cykla ville jag ha en cross. När de körde moped blev det en A-traktor. Och när jag såg någon på krogen som hade tatueringar upp på halsen så … säger han och pekar på ansiktstatueringarna.

”Vet man att man har begränsad tid på sig, så ska man bara göra det”

Text: Emanuel Gylling
Foto: Mattias Larsson

> Läs hela artikeln i Bilsport 6/2016 – köp lösnummer här!

> Är du helårsprenumerant och medlem i Team Bilsport? Läs tidningen på nätet här (aktivera tjänsten här eller läs mer här) – eller i din app på Android och iPhone!


Bo Lundvang

bilsport@bilsport.se