Nyhett e

Racingsnack i P1 i dag”Poker” Wallenberg sommarpratar

Carrera Cup Scandinavia-föraren Peter ”Poker” Wallenberg kommer att vara sommarvärd i det klassiska radioprogrammet ”Sommar” idag. Programmet sänds för den 49:e året i rad och ”Poker” kommer att prata om bland annat svensk forskning och racing.

Publicerad 2008-07-02

– I programmet kommer jag prata om vikten av att satsa på svensk forskning, hur det har varit att driva Grand Hotel och om racing, säger Wallenberg.
”Poker” sitter som styrelseledamot i Investor och Stockholms handelskammare. Tidigare har han varit VD för Grand Hotel i Stockholm. Förutom sitt arbete inom det svenska näringslivet så tävlar ”Poker” i Carrera Cup Scandinavia med sitt team PWR Racing.
– Anledningen att jag började med racing var just att komma ifrån arbetet, att låta mitt intresse ta tid. Men det fungerar bra och vi kämpar på, säger Wallenberg.
Under föregående tävling på Sturup Raceway plockade ”Poker” sin bästa placering hittills i år med en tiondeplats.
– Det har varit en blandad säsong hittills. Jag har blivit rammad i tre tävlingar vilket inte är kul alls. Men nu har jag plockat poäng två tävlingar i rad och det känns bra, vi får hoppas att det fortsätter så, säger Wallenberg.
Missa inte när ”Poker” sommarpratar i P1 klockan 13.00 idag!


Bilsport.se

bilsport@bilsport.se