Motorsport e

Sveriges första rallymarknad

Publicerad 2014-03-18

Nu är det tid att titta i garagen och ta fram gamla rallydelar som går att sälja på Sveriges första rallymarknad som hålls i samband med South Swedish Rally Weekend.

Torsdagen den 29 maj klockan 12.00 slås portarna upp till serviceplatsen för South Swedish Rally Weekend på travbanan i Tingsryd, där det förutom Sveriges första rallymarknad även blir massor av familjeaktiviteter under eftermiddagen i väntan på tävlingens första del, asfaltssprinten som startar klockan 17.00.
– Det borde bli en marknad där bromsar, framvagnar, fjäderben och motordelar byter ägare, för att inte tala om alla de overaller som man av någon anledning växt ifrån. Och tänk på hjälmen som du bara använt två gånger eller bältena som du aldrig behövde, säger Marknadsgeneralen Anna Larsson som är laddad till tusen.

– Listan kan göras hur lång som helst, det är bara den egna fantasin som sätter stopp för vad som går eller inte går att sälja på denna marknad.
Redan nu går det bra att boka plats på marknaden genom Anna Larsson på 070 883 88 95. En marknadsplats kostar 100 kronor att hyra.


Bilsport.se

bilsport@bilsport.se