Nyhett e

Var är Batmobilen? Garvin och Bobbo Krull letar vidare

I en artikel i Aftonbladet idag står det att Leif Garvins Batmobile är försvunnen. Leif, som bygger ytterligare en Batmobile, jobbar tillsammans med tv- och radioprofilen Bobbo Krull som filmar projektet.
Leif och Bobbo förefaller desperata i letandet. Nyss besökte de Bilsports bilmuseum i jakten på Batmobilen.

Publicerad 2011-01-20

Som du kanske känner till är Bobbo Krull inblandad i filmandet av Leif Garvins nästa projekt, ytterligare en Batmobile. Den nya bilen ska bli eldriven och köras från kust till kust i USA.
I dagens utgåva av Aftonbladet står det att Bobbo Krull anklagas för att ha stulit Leif Garvins Batmobile, som i påskas ställdes ut på Bilsport Performance & Custom Motor Show. Bakom anklagandet ligger en tvist mellan finansiärerna till det nya projektet.
– Det vet jag faktiskt inte, säger han när Aftonbladet frågar var bilen finns just nu. Vi har haft den på Tekniska museet så den är mitt emellan två garage, kan jag väl säga.

På jakt i bilmuseet
Tidigare idag fick Bilsport besök av herrarna Garvin och Krull. Men inte bara för att presentera sitt nya projekt. De passade också på att besöka bilmuseet.
– Ja, vi vet ju inte heller var bilen är, så vi får passa på att leta här också, skämtar Bobbo.
– Kolla, den här har man ju bara läst om, den har jag aldrig sett i verkligeten, säger Leif om Charles Jakobssons Testarossa-breddade Opel Kadett.
Jakten fortsätter. Och byggandet av den nya bilen. Leif tänker inte missa sin deadline.
– Den ska visas på Elmia i påsk. Så är det bara!

Läs mer om projektet här!

Det senaste filmklippet från Batmobilesweden.com:


Emanuel Gylling

bilsport@bilsport.se