Nyhett e

Vinn en plats i time attack-serien!

Publicerad 2019-05-03

Det handlar om att sätta den bästa varvtiden i sin klass. Och upplägget är enkelt: kom till banan med din egen bil för att sätta tider – bästa tidkortet vinner. Det spelar alltså ingen roll om du har en Golf GTI på gatdäck eller en 900-hästars Supra på R-däck.

– I Timeattacknu-serien finns allt ifrån nybörjare till de som har kört ett tag, till rena rama extrembyggen som hör till de snabbaste fordonen i Sverige, säger pr-ansvarige Micke Jarosinski.

I samarbete med Timeattacknu ger vi nu två av våra läsare chansen att göra en kostnadsfri debut i time attack, med tidtagning och riktig tävlingssäkerhet. Du kommer även att erbjudas köra på testdagen under den valfria tävlingshelgen. Serien erbjuder klassvärdar till nybörjare, och en sådan kommer att hjälpa dig på plats för att hålla nerver i styr och stötta med tips och råd mellan heaten. Dessutom bjussas vinnarna på mat till sig själv samt en anhörig. Inte illa, va?

Vad behöver du då gör för att kamma hem en av de två platser vi har i potten? Jo, svara på följande fråga och skriv en motivering till varför just du ska få chansen.

 

1. Vilket år etablerades time attack som tävlingsserie i Sverige?

 

2. Varför vill du prova på time attack? Motivera!

 

3. Vilken deltävling vill du köra?

 

Maila ditt svar och dina kontaktuppgifter till bilsport@bilsport.se senast den 22/5! Se www.tanu.se för mer information om serien. Två vinnare kommer att utses av en jury bestående av Bilsports redaktion och Timeattacknu.

Kalender

10-11 maj

Ring Knutstorp

7-9 juni

Kinnekulle Ring

27-29 juni

King of Mantorp

23-25 augusti

Karlskoga


Emanuel Gylling

bilsport@bilsport.se